NOT KNOWN FACTS ABOUT χειροπρακτικη θεραπειες

Not known Facts About χειροπρακτικη θεραπειες

Not known Facts About χειροπρακτικη θεραπειες

Blog Article

Βελτίωσης της ισορροπίας μέσα από μια σειρά ειδικών ασκήσεων

Μπορεί να αισθανθείτε πόνο όταν σηκώνετε βαριά αντικείμενα, όταν βήχετε ή κάποιο τράβηγμα κατά την ούρηση ή την αφόδευση ή όταν στέκεστε όρθιοι ή κάθεστε για πολλή ώρα.

Συνταγή: Σπιτικό ρόφημα που ανακουφίζει από τα συμπτώματα του επίμονου βήχα

Η λεπτομερής ψηλάφηση της σπονδυλικής στήλης και η ανάλυση της κίνησης των αρθρώσεων, όχι μόνο της περιοχής που πονάει, αλλά ολόκληρου του σώματος, γίνεται για την εντόπιση των προβλημάτων και την παρακολούθηση της εξέλιξης τους.

Ο ώμος μου πονάει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τις δουλειές του σπιτιού μου. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η στένωση της σπονδυλικής στήλης συμπιέζει τη ρίζα του νεύρου, το οποίο μπορεί χειροπρακτης αθηνα να προκαλέσει πόνο κατά μήκος του πίσω μέρους του ποδιού.

Διαρκούν από λίγες ημέρες μέχρι μήνες, ακόμα και χρόνια. Επιπλέον, εκτός από τον αυχένα, μπορεί να αντανακλούν στον ώμο ακόμα και σε όλη την περιοχή του άνω άκρου.

Είναι σωστή η λαπαροσκοπική αποκατάσταση της κήλης για όλους τους ασθενείς;

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω»

Γενικά για την δισκοκήλη αυχένα μέσης (κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου) Η κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου ή δισκοκήλη αποτελεί τη συχνότερη αιτία […]

Αρχική > Νομός ΑΤΤΙΚΗΣ > Αθήνα > Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα - Κλινικές - Εναλλακτικές Θεραπείες > Χειροπρακτική

Το αυχενικό σύνδρομο εμφανίζεται σε άτομα μέσης ηλικίας, που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν και εκφυλιστικά στοιχεία στην σπονδυλική στήλη.

Την τοποθέτηση μεγάλου πλέγματος με απόλυτη ασφάλεια, και παράλληλη λύση όλων των ενδοκοιλιακών συμφύσεων λαπαροσκοπικά που συνοδεύουν ειδικά τις μετεγχειρητικές κήλες.

Η φυσιοθεραπεία είναι μια επιστήμη που έχει εξελιχθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα από την «κλασική θεραπεία» να φτάσουμε σε αυτό που σήμερα αποκαλούμε «προηγμένη φυσιοθεραπεία». 

Report this page